Tymbaliki z indyka i żurawiny

Tymbaliki z indyka i żurawiny

Tymbaliki z indyka i żurawiny

Ze zrobieniem tych tymbalików zbierałam się dość długo. Ale jako że akurat idą święta to jest to idealna przystawka na świąteczny obiad. Zachwyca nie tylko smakiem, ale również wyglądem. Czerwień żurawiny idealnie komponuje się z blaskiem choinki. Przygotowanie zajmie nam jakieś 1,5 godziny, a potem reszta zrobi się sama w lodówce. Do przygotowania 6 tymbalików (wielkości kokilek do suflecików) potrzebujemy: 0,5 kg piersi z indyka 150 g marchwi 2 małe cebulki 1 średni korzeń z pietruszki kilka liści selera (opcjon... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Marder&Marder Manufacture

Autor

Matka TeresaMatka Teresa

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

żurawina, przepisy na święta, mięso, świąteczne, seler, świąteczne przepisy, pierś, indyk, por , przystawki, piersi, obiad, marchewka, warzywa, pierś z indyka, przekąski, mięso na obiad

Inne przepisy z Marder&Marder Manufacture

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.