Pierś indycza faszerowana daktylami
Pierś indycza faszerowana daktylami
Kolejne, drugie podejście do esencji Knorra. Obiecaliśmy wam pięć przepisów z tymi esencjami, tak żeby je przetestować, wypróbować, zobaczyć ile są warte. Pierwsza wyszła bardzo zadowalająco ( żeberka z sosem cebulowo-keczupowym ). Ochoczo zabraliśmy się więc za drugą esencję, do potrawki z kurczaka. Ale żeby nie było to aż tak oczywiste, to zamiast kurczaka zrobiliśmy indyka :) Staramy się na naszym blogu prezentować rzeczy tak naprawdę proste. Ale jednocześnie zachęcające. Dlatego też prostą w sumie pierś wzb... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Marder&Marder Manufacture
Autor
Matka Teresa
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
sosy, pierś, piersi, kurczak, potrawka, mięso, puree ziemniaczane, marynaty, jabłka, puree, indyk, obiad, ziemniaki, ziemniak, potrawka z kurczaka, polewa, francuskie, por , surówka, żeberka, marchewka, pierś z indyka, sos do kurczaka, surówka z marchwi i jabłka, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, pierś w marynacie, kurczak w marynacie, gotowany kurczak, mięso duszone
Inne przepisy z Marder&Marder Manufacture
Dodaj komentarz