mmmmmmmmmmmm............. Chyba najsmaczniejsze i najbardziej aromatyczne danie na świecie Mule w pomidorach SKŁADNIKI: 1 kg świeżych muli puszka krojonych pomidorów 100ml białego wina 1 cebula 3 ząbki czosnku zielona pietruszka sól, pieprz, ostra papryka, parmezan do posypania, oliwa, bazylia Mule umyć pod wodą, zeskrobać wszystkie widoczne narośla i oberwać bródki. Dokładnie osuszyć. Obrać cebulkę i czosnek, pokroić w małą kosteczkę. W dużej, głębokiej patelni lub rondlu, na średnim ogniu podgrzać o... czytaj dalej...
Gotowanie sprawia mi ogromną przyjemność i frajdę. Uwielbiam eksperymentować i próbować nowych smaków. Pierogi to mój konik! Moim testerem i pomocnikiem jest mój mąż Wojcioszek. Na blogu będą prezentowane również jego wypieki- w tym jest o wiele lepszy ode mnie:D