Słodki i orzeźwiający krem z zielonego groszku. Zielone bogactwo witamin, które z pewnością posmakuje także dzieciom J Aż wstyd się przyznać, że robiłam i jadłam pierwszy raz… Już planuję powtórkę bo zakochałam się w tym delikatnym i aksamitnym kremie ! SKŁADNIKI: 400-450 g mrożonego zielonego groszku 400 ml bulionu warzywnego łyżka oleju kokosowego świeży lub suszony tymianek szczypta cukru sól i pieprz do smaku PRZYGOTOWANIE: 1. Na patelni rozgrzewamy olej i podsmażamy na niej rozmrożony groszek z ty... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...