PASTA Z CIECIERZYCY I PIECZONEJ PAPRYKI

PASTA Z CIECIERZYCY I PIECZONEJ PAPRYKI

PASTA Z CIECIERZYCY I PIECZONEJ PAPRYKI

WITAJCIE ! Były koktajle teraz pora na coś wytrawnego. Szybka i dziecinnie prosta pasta z pieczonej papryki i cieciorki poleca się nie tylko na kanapki :D  Równie  pyszna ze świeżymi lub pieczonymi warzywami czy też ulubionym waflem :) Warto zrobić więcej bo bardzo szybko znika ! PRZYGOTOWANIE: Papryki pozbawiamy gniazd nasiennych i kroimy na połówki . Pieczemy w piekarniku (ok. 15 min 180 st. C) Miksujemy na gładko : paprykę pozbawioną skóry, odsączoną cieciorkę i pozostałe składniki. Doprawiamy do smaku... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Marcepanowa kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.