Pęczotto z olejem arganowym na pierzynce z rukoli.

Pęczotto z olejem arganowym na pierzynce z rukoli.

Pęczotto z olejem arganowym na pierzynce z rukoli.

Kiedyś kupiłam pęczak. Stał sobie w szafce i stał, aż nadeszła jego pora. ;) miał wielkie wejście, zapewniam że wybaczył mi, że o nim zapomniałam. Olej arganowy nadał mu orzechowego posmaku, dzięki niemu danie to zyskało ogromnie na wartości, nie tylko smakowej, olej ten jest niezwykle zdrowy. Więcej o cennych właściwościach oleju arganowego przeczytacie na stronie Sklepu Maroko . Zachęcam bardzo do używania olejów zimno tłoczonych, na dania przygotowane na codzień rzucają nowe światło i pozwalają na wyjście z rut... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu MamaOskarka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.