
Przepis na : obiad
Przepyszne, bezmięsne i jak na jaja przystało - wielkanocne danie. Kotleciki są puszyste, naturalnie żółciutkie, smaczne i delikatne. Ich panierkę wzbogaca smak Przyprawy uniwersalnej Dietta od e-condimenta . Takie kotleciki bardzo dobrze smakują z Mixem kasz z dynią od e-condimenta , który dodatkowo wzmocniłam smakiem tłoczonego na zimno oleju z pestek dyni. Ja kaszy w ogóle nie soliłam, zazwyczaj tak po prostu robię, ponieważ mi tak smakuje, powoli odzwyczajam się od soli i m... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...