Płonąca beza na tarcie.

Płonąca beza na tarcie.

Płonąca beza na tarcie.

Co myślicie o takiej bezie na tarcie?  Wygląd piorunujący. Wystarczą tylko białka, cukier, odrobina wody i palnik gazowy.  Do takiej bezowej warstwy idealnie pasują  wszystkie tarty, które nie są słodkie.  U mnie cytrynowo - malinowa. Normalnie duet idealny! Składniki: Upieczona i wystudzona tarta 3 białka półtorej szklanki cukru 1/4 szk wody opcjonalnie zapach W większy garnek wlewamy wodę. Ok 1/4 objętości garnka i doprowadzamy do wrzenia. Białka łączymy z wodą i ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Malinowe Pocałunki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję