SKŁADNIKI 4 łyżki chia 4 łyżki ziaren słonecznika 4 łyżki ziaren dyni 4 łyżki płatków jaglanych 2 łyżki mąki gryczanej 1 łyżka mąki konopnej 1 łyżka syropu klonowego lub karobu 1/2 łyżeczki nasion czarnuszki 1/4 łyżeczki kurkumy 1/2 łyżeczki soli himalajskiej 160ml wody do zalania chia 200ml wody Blacha o wymiarach 32x22cm WYKONANIE Nasionka chia zalać ciepłą wodą i odstawić na 15 min.Powstanie gęsty budyń. Blachę wyłożyć papierem do pieczenia.Nagrzać piekarnik do 180 stopni. Wszystkie pozostałe sk... czytaj dalej...
Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.
Czytaj dalej...pozytywnie zakręcona mama miłośniczka zdrowej kuchni ,uwielbiam przyrodę i podróże.Ostatnio odkryłam swoją nową pasję - szydełkowanie :)