Kapusta zasmażana może być młoda albo „zwykła” – już nie młoda. Oczywiście najlepszy smak jest młodej kapustki, ale ta starsza też jest smaczna. Do czego podać? Do wszystkiego! Można na ciepło z kromką chleba wysmarowanego masłem, albo też jako dodatek do obiadu z tradycyjnym schabowym czy też kotletem mielonym! Składniki na: Kapusta zasmażana jedna średniej... Read More The post Kapusta zasmażana – nie tylko młoda appeared first on Magiczny Garnek . czytaj dalej...
Jestem mamą dwóch słodkich chłopaków, a od niedawna także mamy jeszcze małego kotka - Miki :)
Gdy byłam młoda zawsze uważałam, że nie będę typową mamą dwójki dzieci i nie poświęcę swojego czasu na ich wychowanie - lecz nie sądziłam że mając dzieci zmienię zdanię i poświęcenie się dla ich dobra sprawi mi radość i przyjemność. Jednym słowem jestem mamą i kurą domową. Lecz to nie wszystko - chodzę kilka razy w tygodniu na siłownię, prowadzę blog kulinarny a takżę przeglądam sporą biblioteczkę książęk kucharskich mojej mamy. Wolne i ładne weekendy spędzamy na wycieczkach po kraju, muzeach - nigdy nie jest za późno by nauczyć się czegoś nowego!
Zapraszam do przejżenia mojego blogu, gdzie znajdziecie dużo pomysłów zaczerniętych z książek kucharskich z lat '70 i '80.