Łopatka pieczona z pieczarkami

Łopatka pieczona z pieczarkami

Łopatka pieczona z pieczarkami

Przepis na : obiad

Składniki: 1,5 kg łopatki 500 g pieczarek 3 cebule olej  majeranek, słodka czerwona papryka czosnek granulowany sól, pieprz Wykonanie: Mięso umyć, osuszyć, natrzeć majerankiem, papryką, czosnkiem, solą i pieprzem. Odstawić na 2-3 godziny do lodówki. Po tym czasie mięso pokroić w 1,5 cm plastry i obsmażyć z dwóch stron. Przełożyć do naczynia żaroodpornego, w pozycji pionowej. Pieczarki oczyścić, pokroić w plasterki, podsmażyć. W tym czasie pokroić cebulę w krążki i przełożyć każdy kawałek mię... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu magiczna kuchnia Kasi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.