Gofry z mąki kukurydzianej i ryżowej

Gofry z mąki kukurydzianej i ryżowej

Gofry z mąki kukurydzianej i ryżowej

Przepis na : deser

Kolejne gofry tym razem przygotowałam z mąki kukurydzianej i ryżowej. Przepis na gofry tradycyjnie jest bardzo prosty, a z mąki kukurydzianej są według mnie najsmaczniejsze, wyraźnie czuć w nich kukurydzę.  Podałam z dżemem wiśniowym oraz morwą białą :) Potrzebne składniki:   200 g mąki kukurydzianej 100 g mąki ryżowej 2 jajka 1 mleczko kokosowe 1,5 łyżeczki ksylitolu Przygotowanie: Wszystkie składniki miksujemy na gładką masę. Pieczemy w gofrownicy i podajemy z ulubionymi dodatkami:) ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Łycha smaków

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.