Zielona rolada ze szpinaku z pieczarkami, serem buratta, szynką. Świetnie sprawdzi się na świątecznym i imprezowy stole, ale także jako przekąska na co dzień. Składniki: 450 g mrożonego szpinaku (waga przed rozmrożeniem), 250 g serka kanapkowego ze szczypiorkiem, 250 g pieczarek, kulka sera burrata, 4-5 plasterków szynki konserwowej, 2 małe ząbki czosnku, 3 jajka L, sól, pieprz, łyżeczka masła, Przygotowanie: Szpinak rozmrażamy na sitku, następnie odciskamy z nadmiaru wody. Żółtka jaj oddziela... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...