Wołowina po marokańsku (tagine z wołowiny)
Wołowina po marokańsku (tagine z wołowiny)
Przepis na : obiad
Wołowina po marokańsku (tagine z wołowiny) Wołowina po marokańsku (tagine) to przepyszny gulasz wołowy w aromatycznym, słodko-kwaśnym sosie. Jest rozgrzewający i zupełnie wyjątkowy w smaku. Zobacz przygotowanie tagine na poniższym filmie: Kliknij tu, by subsk rybować mój kanał na Youtube Wołowy tagine jest bardzo prosty w przygotowaniu, wymaga jednak sporej ilości marokańskich przypraw i długiego czasu duszenia. Mięso powinno dusić się przynajmniej 2 godziny, by było mięciutkie i delikatne. Do marokań... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Lekcje w kuchni
Autor
Lekcje w kuchni
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
wołowina, gulasz, śliwka, gulasz wołowy, sałatki, sałatka, obiad, sałatka z ryżem, ryż smażony
Inne przepisy z Lekcje w kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję