Wołowina po marokańsku (tagine z wołowiny)

Wołowina po marokańsku (tagine z wołowiny)

Wołowina po marokańsku (tagine z wołowiny)

Przepis na : obiad

Wołowina po marokańsku (tagine z wołowiny)  Wołowina po marokańsku (tagine) to przepyszny gulasz wołowy w aromatycznym, słodko-kwaśnym sosie. Jest rozgrzewający i zupełnie wyjątkowy w smaku. Zobacz przygotowanie tagine na poniższym filmie: Kliknij tu, by subsk rybować mój kanał na Youtube Wołowy tagine jest bardzo prosty w przygotowaniu, wymaga jednak sporej ilości marokańskich przypraw i długiego czasu duszenia. Mięso powinno dusić się przynajmniej 2 godziny, by było mięciutkie i delikatne. Do marokań... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Lekcje w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.