Przepis na : obiad
Pieczona pierś z indyka na kanapki Dziś na blogu domowa wędlina z piekarnika , czyli pieczona pierś z indyka na kanapki . Jest soczysta, delikatna i bardzo prosta w przygotowaniu, idealna na zimno i na ciepło do obiadu. Pieczona pierś z indyka może być przygotowana na wiele sposobów z użyciem różnych przypraw i marynat. Moja marynata jest dość prosta, z miodem i musztardą, a także sporą ilością suszonych ziół. Aby indyk nie był przesuszony, ale mięciutki i soczysty, nie należy przedłużać czasu pieczenia. Poza tym,... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...Suszona pomarańcza na choinkę to prosty dodatek, który doda naszemu drzewku trochę tropikalnych klimatów.
Czytaj dalej...