Sajgonki z ryżem i warzywami...
Sajgonki z ryżem i warzywami...
" Get kids involved in making these. They are fun and extremely tasty. Filo pastry is great standby and here wraps up a rice, prawn and vegetable filling, but you could use your imagination to add other ingredients, depending on what you have in the cupboard or the fridge. Flaked tinned tuna works well, as does shredded cooked chicken or extra vegetables. " Kolejne, po tacos , danie, którego nigdy nie robiliśmy. Jedliśmy i owszem, bo dzieci bardzo lubia i zawsze domagaja się porcji, kiedy robimy zam... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Lejdi of the house
Autor
Kasia1977
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
krewetki, sosy, ryż, dania chińskie, ryż po chińsku
Inne przepisy z Lejdi of the house
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję