Zapiekane muszle szpinakowe.

Zapiekane muszle szpinakowe.

Zapiekane muszle szpinakowe.

Danie dla fana makaronu, bez mięsa, ale z pysznym farszem! Co nam trzeba? 400g szpinaku- ja użyłam mrożonego. 1 łyżka oleju 2 łyżki śmietany 1 łyżeczka masła sól i pieprz Makaron muszle 300g sos: jedno jajko, sól, pieprz po 1/3 łyżeczki, 200ml mleka, 2 łyżki śmietany 300g tarkowanego sera Robimy! Makaron lekko obgotowujemy w solonym wrzątku. Ma być lekko miękki- wystarczą 3-4 minutki. W tym czasie szpinak rozmrażamy, podduszamy na łyżce na oleju, gdy już będzie miękki dodajemy masło, śmietanę i sól i pieprz do sm... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Latosiowydom

Warto przeczytać

Dieta south beach – dieta podczas, której możesz jeść deser!

Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Autor

Kinga LatosińskaKinga Latosińska

Mama, żona, gospodyni.
Pracuję, a wolny czas dzielę między rodzinę i kuchnię.
Moja mała pasja, mój świat

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

makaron, szpinak

Inne przepisy z Latosiowydom

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.