Danie dla fana makaronu, bez mięsa, ale z pysznym farszem! Co nam trzeba? 400g szpinaku- ja użyłam mrożonego. 1 łyżka oleju 2 łyżki śmietany 1 łyżeczka masła sól i pieprz Makaron muszle 300g sos: jedno jajko, sól, pieprz po 1/3 łyżeczki, 200ml mleka, 2 łyżki śmietany 300g tarkowanego sera Robimy! Makaron lekko obgotowujemy w solonym wrzątku. Ma być lekko miękki- wystarczą 3-4 minutki. W tym czasie szpinak rozmrażamy, podduszamy na łyżce na oleju, gdy już będzie miękki dodajemy masło, śmietanę i sól i pieprz do sm... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Mama, żona, gospodyni.
Pracuję, a wolny czas dzielę między rodzinę i kuchnię.
Moja mała pasja, mój świat