Totalna petarda smakowa. Słodycz, bez nadmiaru kalorii Polecam! Co nam trzeba? Kasza jaglana 150 g suchej mleko – ja użyłam sojowego, ale może być zwykłe -400ml 3 łyżki miodu 3 łyżki masła orzechowego 4 łyżki kaszy manny dowolne bakalie: około 250g : ja użyłam żurawiny, rodzynek, orzeszków ziemnych i preparowanego ryżu brązowego. Robimy! Kasze jaglaną płuczemy kilka razy w bieżącej wodzie, aż nie będzie wytwarzać się piana. Zalewamy mlekiem gotujemy do miękkości, aby pochłonęła mleko. Blendujemy na drobno, daj... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Mama, żona, gospodyni.
Pracuję, a wolny czas dzielę między rodzinę i kuchnię.
Moja mała pasja, mój świat