Jedno z szybkich i pożywnych śniadań, do których lubię wracać. Co nam trzeba? 2 kubeczki jogurtu wysokobiałkowego (naturalny) 1 jajko plus białko 2 łyżki mąki owoce: borówki żurawina w słoiczku do podania- podpłomyki Kupiec żurawinowe odrobina tłuszczu do smażenia-ja używam masło klarowane Jogurty wrzucamy do miseczki, wbijamy jajko, białko i mąkę- mieszamy. Rozgrzewamy patelnię z tłuszczem, nakładamy łyżką porcję formując placek-nakładamy kilka borówek- smażymy chwilkę, przerzucamy na drugą stronę i przypiekamy. Pod... czytaj dalej...
Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Mama, żona, gospodyni.
Pracuję, a wolny czas dzielę między rodzinę i kuchnię.
Moja mała pasja, mój świat