Pyszna propozycja makaronowa. Kilka składników i można zajadać Co nam trzeba? 4 porcje 400 g makaronu u mnie tagiatelle sos: 300g szpinaku (świeży lub mrożony) 2 ząbki czosnku sól i pieprz czarny żółtko 100g śmietany 18% łyżka oleju woda natka pietruszki- 4 łyżki Robimy! Makaron gotujemy Sos: Rozgrzewamy łyżkę oleju, wrzucamy szpinak. Dusimy do miękkości podlewając wodą. Czosnek drobno siekamy. Dodajemy do miękkiego szpinaku. Doprawiamy solą i pieprzem, wbijamy żółtko. Całość zagęszczamy śmietaną. Sosem pol... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Mama, żona, gospodyni.
Pracuję, a wolny czas dzielę między rodzinę i kuchnię.
Moja mała pasja, mój świat