Prostota, która sama się broni. Nic trudnego, do zrobienia dla każdego! A smak? Bajka! Co nam trzeba? opakowanie krewetek koktajlowych 200g ugotowanego ryżu 10 suszonych pomidorków 2 łyżki żurawiny suszonej 2 ząbki czosnku łyżka świeżej natki odrobina soli i pieprzu olej kokosowy do smażenia Robimy! Na patelni rozpuszczamy łyżkę oleju kokosowego. Krewetki przesmażamy na złoto (wcześniej zamrożone lekko obgotowujemy w osolonym wrzątku-3-4 minutki). Dodajemy do nich obrany czosnek przeciśnięty przez pr...
Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Mama, żona, gospodyni.
Pracuję, a wolny czas dzielę między rodzinę i kuchnię.
Moja mała pasja, mój świat