
Pyszne, lekko mokre, aromatyczne. Ciasto pachnące czekoladą z dodatkiem świeżych malin. Co nam trzeba? Szklanka 220ml Odmierzamy: 2,5 szklanki mąki 1,5 szklanki cukru białego pół szklanki prawdziwego kakao szklanka mleka szklanka wrzątku olej rzepakowy- ciut ponad połowę szklanki 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1 łyżeczka sody oczyszczonej szczypta soli 2 jajka Polewa: 2 łyżki masła + czekolada mleczna świeże maliny- dobrowolna ilość Robimy! W misce mieszamy ze sobą składniki suche: mąkę, cukier, sodę, pro... czytaj dalej...

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...
Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...
Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...
Mama, żona, gospodyni.
Pracuję, a wolny czas dzielę między rodzinę i kuchnię.
Moja mała pasja, mój świat