Tosty z pesto, pomidorami i mozzarellą
Tosty z pesto, pomidorami i mozzarellą
Normal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE Składniki: pesto z bazylii pomidor mozzarella w kulce pieczywo tostowe Pomidora sparzyć wrzątkiem, obrać ze skórki, pokroić na plasterki. Mozzarelle odsączyć z zalewy, pokroić na plasterki. Każdą kromkę chleba smarujemy pesto. Na połowie układamy po kawałku pomidora i mozzarelli. Przykrywamy drugą połową chleba, posmarowaną częścią do środka. Kanapki zapiekamy w opiekaczu do zezłocenia. Podajemy z keczupem lub innymi dodatkami. SMACZNEGO ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu kulinarnyswiatdomi
Autor
kulinarnyswiatdomi
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pesto, chleb, kanapki, pieczywo, przystawki
Inne przepisy z kulinarnyswiatdomi
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję