Małe "co nieco" z jajeczną pajęczyną.

Małe

Małe "co nieco" z jajeczną pajęczyną.

Składniki: 3 jajeczka przepiórcze 3 plasterki ogórka  1 plaster szynki 2 łyżki "Ajvaru" 1 jajko listki kolendry Wykonanie: Roztrzepać jajko ,wlać do butelki z małą dziurką i na dobrze rozgrzanej ,natłuszczonej lekko patelni "smażymy" pajęczynkę ,tworząc dowolny wzór. Przez otworek w butelce wylewamy jajko na patelnię.  Ugotować jajeczka ,każde owinąć paskiem szynki. Na talerz wyłożyć ajvar ,a na nim ustawić jajeczko na plasterku ogórka. Całość nakryć jajeczną pajęczyną. Analogic... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarny karnet Christophera

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.