KROKIETY Z KAPUSTĄ KISZONĄ I PIECZARKAMI

KROKIETY Z KAPUSTĄ KISZONĄ I PIECZARKAMI

KROKIETY Z KAPUSTĄ KISZONĄ I PIECZARKAMI

Przepis na : obiad

krokiety z kapustą kiszoną i pieczarkami  Składniki: ciasto na naleśniki : 2 szklanki mąki 1.5 szklanki mleka 1.5 szklanki wody (można także użyć wody gazowanej) 2 jajka szczypta soli 2 łyżki oleju (zamiast oleju można użyć 2 łyżki sklarowanego masła) olej do smażenia na farsz: ok 1/2 kg kiszonej kapusty ok 300-500 g pieczarek (im bardziej rowne proporcje pieczarek i kapusty - tym nasz farsz będzie smaczniejszy) cebula sol pieprz olej do smażenia na panierkę: jajko bułka tarta olej do smażeni... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarnie z Polką na Kresach

Warto przeczytać

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Autor

Polka na Kresach

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kapustą, naleśniki, tarta, krokiety, pieczarki, naleśnik, bułki, ciasto, kapusta kiszona, ciasto na naleśniki, ciasto naleśnikowe, grzyby, naleśniki z pieczarkami, pieczarki w cieście, obiad, krokiety z pieczarkami, jajka z farszem, pieczarki do obiadu

Inne przepisy z Kulinarnie z Polką na Kresach

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.