Sk艂adniki: (forma 20x30 cm, szklanka 250ml) M膮ka pszenna 2 szklanki Ma艣lanka szklanka Olej 1/2 szklanki Cukier 3/4 szklanki Czekolada mleczna lub deserowa 50g Jajka 2 Kakao 3 艂y偶ki Soda 艂y偶eczka Truskawki 300-400 g Przygotowanie: W jednej misce wymiesza膰 艂y偶k膮 m膮k臋, jajko oraz sod臋. W drugiej wymiesza膰 trzepaczk膮 cukier z ma艣lank膮, olejem i jajkami. Do mokrych sk艂adnik贸w wsypa膰 suche w dw贸ch pariach i wymiesza膰 trzepaczk膮. Doda膰 pokrojon膮 drobno czekolad臋 i chwil臋 wymiesza膰. Ciasto przela膰 na blaszk臋 wy... czytaj dalej...
Ciasta na 艢wi臋ta Bo偶ego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo cz臋sto przeszukiwane has艂o w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tu偶 tu偶, wi臋c przygotowali艣my dla Was przepisy na najlepsze ciasta, kt贸re na pewno zasmakuj膮 Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Gotuje bo lubi臋 :)