馃洅 Sk艂adniki: 艢mietana 30 % 600 ml Truskawki 500 g ( 艣wie偶e lub mro偶one) Galaretka truskawkowa 2 Biszkopty pod艂u偶ne ok. 200 g Herbatniki ma艣lane ok. 18 sztuk 馃敧 Przygotowanie: Blaszk臋 o wymiarach 30x20 cm wy艂o偶y膰 wy艂o偶y艂am papierem do pieczenia, a nast臋pnie u艂o偶y膰 biszkopty. ( Biszkopty mo偶na dodatkowo nas膮czy膰 mlekiem lub wod膮 z dodatkiem cytryny) Truskawki zblendowa膰. Galaretki rozpu艣ci膰 w 400 ml wrz膮tku i odstawi膰 do przestudzenia, a nast臋pnie wymiesza膰 z truskawkami. Dobrze sch艂odzon膮 艣mietank臋 ubi膰 na...
Gotuje bo lubi臋 :)