Składniki: (szklanka 250ml) (keksówka 24x11) Cukinia 2 szklanki Mąka 1 i 1/4 szklanki Masło 80 g jajko Cukier 3/4 szklanki Kakao 2 pełne łyżki Soda łyżeczka Cynamon 1/2 łyżeczki Przygotowane: Zetrzeć na tarce na drobnych oczkach 2 szklanki cukinii. Odstawić na kilka minut. Do miski przesiać mąkę, sodę, kakao, cynamon i całość wymieszać. W osobnej misce zmiksować jajko. Dodawać partiami cukier cały czas miksując. Dodać rozpuszczone i przestudzone masło. Cukinię odcinać lekko z nadmiaru wody i doda... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię :)