Sk艂adniki: (szklanka 250 ml) ( Blaszka 25x35 lub tortownica minimum 28 cm) Biszkopty ok. 250 g Budy艅 bez cukry 艣mietankowy 2 M膮ka pszenna 3 艂y偶ki Mleko 1l Mas艂o 200 g Cukier 3/4 szklanki Kakao 2 艂y偶ki Galaretka dowolny kolor 3 sztuki ( u mnie 3 r贸偶owe) Owoce 400 - 500 g + woda 1/2 szklanki + 艂y偶ka soku z cytryny do nas膮czenia Przygotowanie: Galaretki rozpu艣ci膰 w 3,5 szklance wrz膮cej wody i odstawi膰 do przestudzenia. W szklance mleka rozpu艣ci膰 budynie i m膮k臋. Pozosta艂e mleko zagotowa膰 z cukrem. Do gotuj膮cego... czytaj dalej...
Gotuje bo lubi臋 :)