Składniki: (szklanka 250 ml, Blaszka 32x22 cm) Ciasto: Mąka pszenna tortowa 3 szklanki Jogurt naturalny gęsty duży kubek u mnie 330 g Olej 3/4 szklanki Cukier 3/4 szklanki Jajka 3 duże Proszek do pieczenia 2 pełne łyżeczki Truskawki 300 g Kruszonka: Mąka pszenna tortowa 100 g Masło zimne 50 g Cukier puder 50 g Przygotowanie: Na początek przygotować kruszonkę. Do miski przełożyć wszystkie składniki: zimne masło, cukier oraz mąkę. Wszystko razem rozcierać przez palce do momentu powstania kruszonki. Następnie... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię :)