Drobiowe roladki faszerowane jajkiem i szczypiorkiem

Drobiowe roladki faszerowane jajkiem i szczypiorkiem

Drobiowe roladki faszerowane jajkiem i szczypiorkiem

Składniki: Filet z kurczaka 3 sztuki pojedyncze  Ser tarty mozzarella 100 g Jajka 4 Majonez pełna łyżka Szczypiorek 1/2 pęczka Sól Pieprz Olej do smażenia +jajko i bułka tarta do obtoczenia Przygotowanie: Filety z kurczaka przekrój włóż na dwie części. Rozbij lekko tłuczkiem. Dopraw z każdej strony solą oraz pieprzem. Jajka ugotuj na twardo. Przestudzone obrać i zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Dodać ser, majonez oraz szczypiorek. Doprawić solą oraz pieprzem i całość wymieszać. Gotowy farsz rozsmarować ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne przygody

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.