Składniki: (blaszka 31x21, szklanka 250 ml) Mleko 3 szklanki Budyń śmietankowy bez cukru 3 Masło 200 g Herbatniki kakaowe ok 36 sztuk Rurki 36 sztuk ( ok 1,5 opakowania) Cukier 3 łyżki Cukier puder 4 łyżki Czekolada mleczna 60 g Czekolada biała 40 g Przygotowanie: W szklance mleka rozmieszać budynie i 3 łyżki cukru. Pozostałe mleko zagotować. Do gotującego mleka wlewamy rozrobiony budyń zagotowujemy cały czas mieszając. Zdejmujemy z ognia gdy budyń zgęstnieje. Odstawiamy do całkowitego przestudzenia. Miękk... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię :)