Składniki: (keksówka 25x13cm) (szklanka 250 ml) Cukinia 500 g Mąka orkiszowa 150 g ( można użyć zwykłej pszennej ) Cukier 1/2 szklanki Czekolada gorzka 40 g Kakao 4 łyżki Olej 4 łyżki jajka 3 Proszek do pieczenia pełna łyżeczka Sól szczypta Cukinię ścieramy na tarce jarzynowej, dodajemy szczypta soli i odstawiamy na kilka minut. Jajka ubijamy z cukrem mikserem na najwyższych obrotach przez 2 minuty. Dodajemy mąkę i zmniejszamy obroty miksera do minimum. Miksujemy tylko do połączenia się składników. Dodajemy k... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię :)