Składniki: (szklanka 250 ml) Mąka pszenna 2 szklanki Jajka 2 Olej 1/2 szklanki Kakao pełna łyżka Cukier szklanka Mleko szklanka Powidła/ dżem 2 łyżki Soda łyżeczka Przygotowanie: Wszystkie składniki przełożyć do miski i dokładnie wymieszać za pomocą łyżki. Przełożyć do keksówki lub blaszki nie większej niż 35 na 25 cm. Wkładamy do nagrzanego piekarnika do temperatury 180 stopni i pieczemy do tzw. suchego patyczka ok. 45 minut. Zapraszam was również do odwiedzania mojego Facebooku gdzie dodaje wszys... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię :)