Przepis na : śniadanie
Wędzone pstrągi, przyrządzone w domowej wędzarni, to niezwykły rarytas. Mają delikatny złocisty kolor i subtelny zapach dymu. Niepowtarzalna mieszanka Przyprawy Fish Hunter - Borniak nadaje im wyjątkowego smaku. Podane na Wielkanocnym stole z pewnością zachwycą gości, polecam 😊 Ryby przed włożeniem do solanki trzeba dobrze oczyścić; usunąć wnętrzności, oczy, skrzela, oczyścić z łusek, dobrze wypłukać. Moje pstrągi leżakowały w solance przyrządzonej wg. przepisu na opakowaniu w/w przy... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...