Przepis na : obiad
Niedzielne obiady zawsze planuję co najmniej dzień wcześniej. Niedziela to relaks i odpoczynek, więc najlepiej przygotować sobie dowolne mięso w marynacie w sobotni wieczór i włożyć na drugi dzień do piekarnika. W tym czasie można przygotować ulubioną surówkę, ugotować ziemniaki czy upiec frytki w piekarniku. Reszta dnia to już tylko odpoczynek 😊 Składniki: (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElem... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...