To znakomita przekąska na każdą imprezę 😊 Nie wymaga szczególnych przygotowań. Wystarczy wcześniej, najlepiej na noc, zamarynować w przyprawach, a na drugi dzień obtoczyć w panierce i usmażyć na głębokim oleju. Do tego koniecznie podajcie sos, np. pomidorowy, czosnkowy czy koperkowy. Świetnie będą również smakować w towarzystwie frytek. Składniki: -podwójna pierś z kurczaka -gotowa przyprawa do kurczaka (bez curry ) lub: -papryka słodka -papryka ostra -sól -pieprz świeżo mielony ... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...