Kwaszonka z buraków

Kwaszonka z buraków

Kwaszonka z buraków

Zakwas z buraków oczyszcza i wzmacnia krew. Pomaga w leczeniu niedokrwistości, obniżaniu cholesterolu, wspomaga usuwanie toksyn z organizmu, poprawia odporność. To tylko kilka zdrowotnych właściwości tego świetnego napoju, dlatego warto kisić buraki. Pamiętajmy jednak, aby to były buraki z własnego ogródka lub od zaprzyjaźnionego gospodarza. Muszą być wolne od oprysków chemicznych. (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.create... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne przemyslenia

Warto przeczytać

Najlepszy spalacz tłuszczu

Jeśli starasz się pozbyć zbędnych kilogramów, powinieneś o tym wiedzieć!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję