TEST PATELNI WOLL DIAMOND I RISOTTO Z OWOCAMI MORZA

TEST PATELNI  WOLL DIAMOND  I RISOTTO Z   OWOCAMI  MORZA

TEST PATELNI WOLL DIAMOND I RISOTTO Z OWOCAMI MORZA

Dzisiaj zaprezentuję państwu rewelacyjną patelnię firmy Woll - diamond 28 cm. Jestem pod wrażeniem możliwości tej patelni, jedno co najbardziej mnie urzekło to smażenie bez tłuszczu dzięki szlachetnej powłoce tytanowo- diamentowej zapewniającej długą żywotność naczyń. Nano kompozytowa powłoka w technologii WOOL TITANIUM NONSTICK pozwala przygotować posiłki z minimalną ilością tłuszczu lub go całkowicie wyeliminować. Patelnie firmy Woll są bardziej odporne na ścieranie niż inne markowe naczynia, przez co got... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne Fantazje Marioli

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.