Smaczne słodko- pikantne skrzydełka buffalo. Smakują podane na ciepło i zimno, polecam przepis. SKŁADNIKI : około 2 kg skrzydełek sól, słodka papryka i chili do smaku SOS POMIDOROWY : 50 g masła 2 łyżki soku z cytryny 2 łyżki miodu 500 ml passaty pomidorowej 2 łyżki pikantnego ketchupu 1/2 łyżeczka chili 1 łyżeczka suszonego czosnku 1 płaska łyżeczka pieprzu 1/2 łyżeczka soli &n... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...