Rolada szpinakowa z pastą jajeczną jest smaczna, efektowna i łatwa w wykonaniu. Polecam przepis. SKŁADNIKI : 220 g mrożonego szpinaku 4 jajka 4 łyżki oleju 40 g mąki pszennej tortowej 1/2 łyżeczka proszku do pieczenia 10 jajek ugotowanych na twardo sól, pieprz do smaku 1 serek topiony kremowy 100 g 1 pęczek szczypiorku 2 łyżki majonezu papryka konserwowa ... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...