
Rolada szpinakowa z pastą jajeczną jest smaczna, efektowna i łatwa w wykonaniu. Polecam przepis. SKŁADNIKI : 220 g mrożonego szpinaku 4 jajka 4 łyżki oleju 40 g mąki pszennej tortowej 1/2 łyżeczka proszku do pieczenia 10 jajek ugotowanych na twardo sól, pieprz do smaku 1 serek topiony kremowy 100 g 1 pęczek szczypiorku 2 łyżki majonezu papryka konserwowa ... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...