Jabłecznik z połówkami jabłek i budyniem jest smaczny i efektowny. Polecam przepis. SKŁADNIKI : 1 kg mniejszych jabłek 200 g masła 4 duże łyżki cukru pudru 3 żółtka 2 łyżeczki proszku do pieczenia 3 szklani mąki pszennej tortowej (szklanka ma pojemność 250 ml ) 1 duża łyżka z czubkiem, gęstej kwaśnej śmietany 18 % BUDYŃ : 2 szklanki mleka 3/2 % 1 i 1/2 porcji budyniu z cukrem (budyń ma 60 g )  ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...