Boląca ręka od ścierania twardego korzenia i łzawiące oczy. Wiele osób rezygnuje z przygotowania domowego chrzanu tartego, gdyż jego przygotowanie kojarzy się z prawdziwą męczarnią. A przecież dzięki nowoczesnym przyrządom kuchennym wszystko może być bajecznie proste. Robimy chrzan według tego przepisy i zawsze wychodzi tak, że żaden sklepowy nie może się z nim równać. Niezastąpiony na Wielkanoc. Przepis na chrzan tary prosty sposobem Składniki: 1 większy lub dwa mniejsze korzenie chrzanu (około 100 gramów... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...