Jeśli szukasz pomysłu na danie, które łączy prostotę i wyrafinowanie, ta rolada mięsna z boczkiem, serem i pieczarkami będzie strzałem w dziesiątkę. Idealnie doprawiona, pełna aromatycznych składników, a do tego pysznie chrupiąca na zewnątrz, a soczysta w środku. Ta rolada sprawdzi się doskonale na rodzinnych spotkaniach, a także na specjalne okazje. Połączenie delikatnego mięsa, intensywnego smaku boczku, kremowego sera oraz aromatycznego farszu z pieczarek tworzy prawdziwą ucztę dla podniebienia. czytaj pr... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...