Wątróbka to źródło żelaza, cynku, białka oraz witamin z grupy B. Warto raz na jakiś czas dodać ją do naszego menu. Składniki: 30 dag wątróbki drobiowej 2 duże cebule mąka do obtoczenia masło klarowane przyprawy: sól, pieprz Przygotowanie Wątróbkę dokładnie umyłam, zagotowałam w lekko osolonej wodzie na bardzo małym ogniu. ( nie gotować) Następnie odcedziłam. Ciepłą wątróbkę obtoczyłam w mące. Rozgrzałam patelnię przełożyłam wątróbkę i smażyłam około 2 minut z każdej strony. Dodałam przy... czytaj dalej...
Założyłam bloga by móc dzielić się przepisami z innymi, gotowanie to moja wielka pasja, odkrywanie nowych smaków, eksperymenty w kuchni, to coś co kocham.
Kukułeczki.pl to miejsce, w którym znajdziesz przepisy na proste, zdrowe i szybkie w przygotowaniu dania.
Zapraszam do wspólnego gotowania!