Składniki na 4 porcje 6 liści jarmużu 2 jabłka 1 puszka ciecierzycy garść żurawiny garść orzechów nerkowca lub innych Składniki na sos 3 łyżki oliwy lub oleju lnianego 2 łyżeczki miodu 1 łyżeczka octu winnego pieprz sól Przygotowanie Jarmuż podziel na mniejsze kawałki, wytnij twarde łodygi i obgotuj przez minutę. Jabłka pokrój w cienkie plastry. Połącz ze sobą składniki do sosu i dokładnie wymieszaj. Na talerzu rozłóż liście jarmuż... czytaj dalej...
Założyłam bloga by móc dzielić się przepisami z innymi, gotowanie to moja wielka pasja, odkrywanie nowych smaków, eksperymenty w kuchni, to coś co kocham.
Kukułeczki.pl to miejsce, w którym znajdziesz przepisy na proste, zdrowe i szybkie w przygotowaniu dania.
Zapraszam do wspólnego gotowania!