Wiosenna jajecznica

Wiosenna jajecznica

Wiosenna jajecznica

Jajecznica ze świeżym pomidorem, cebulką i szczypiorkiem. Czas trwania: 10 min. Ilość porcji: 2 porcje Składniki: 4 jajka 1 pomidor szczypiorek (opcjonalnie) mała cebula łyżka masło ser żółty (opcjonalnie) Przygotowanie: Posiekaną cebulę przysmażyć na maśle, następnie dodać jajka i wymieszać. Gdy jajecznica się zetnie dodać pokrojone pomidory, posiekany szczypiorek i jeszcze raz wymieszać. Na końcu posypać wszystko startym na drobnych oczkach serem i podsmażyć na ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu KuchniaWeDwoje.pl

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

12 EXTRA pokarmów, które pozwolą ci być zdrowszym!

Według dietetyków istnieje kilka pokarmów, które obecne w naszej diecie ograniczają przyrost tkanki tłuszczowej.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.