Jajecznica ze świeżym pomidorem, cebulką i szczypiorkiem. Czas trwania: 10 min. Ilość porcji: 2 porcje Składniki: 4 jajka 1 pomidor szczypiorek (opcjonalnie) mała cebula łyżka masło ser żółty (opcjonalnie) Przygotowanie: Posiekaną cebulę przysmażyć na maśle, następnie dodać jajka i wymieszać. Gdy jajecznica się zetnie dodać pokrojone pomidory, posiekany szczypiorek i jeszcze raz wymieszać. Na końcu posypać wszystko startym na drobnych oczkach serem i podsmażyć na ... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Według dietetyków istnieje kilka pokarmów, które obecne w naszej diecie ograniczają przyrost tkanki tłuszczowej.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...Nie jestem profesjonalistką i nie skończyłam żadnej szkoły gastronomicznej, ale po prostu lubię gotować. Gotowanie sprawia mi wiele przyjemności, cieszę się że mogę uczyć się nowych rzeczy i zbierać nowe doświadczenia.