
Uwierzycie, że jest już druga połowa Listopada? Nie raz wydaje mi się, że czas w tym roku pędzi, jak nigdy dotąd. Mimo wszystko staram się być najbardziej obecną, jak mogę w danym momencie i nie wybiegać za daleko z planami, poza tymi najważniejszymi. Zanim więc rzucę się zupełnie w świąteczne układanie menu i poszukiwanie zimowych smaków, zapraszam Was dziś na niezwykle przytulną wariację na temat cynamonek, które w tym roku osiągnęły chyba szczyt swojej popularności w mediach. Przed Państwem cynamonki nad... czytaj dalej...


Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!
Czytaj dalej...Uwielbiam gotować i eksperymentować z nowymi smakami. Jestem zwolenniczką naturalnych produktów, ziół i kwiatów oraz dzikich owoców (np: dzika róża, czarny bez) na talerzach, pasjonuję się również fotografią kulinarną :) Jestem absolwentką Slawistyki na UŁ, miłośniczką zwierząt, natury i rękodzieła. A kiedyś...będę miała własny ogród :)