GRZYBOWY TAORT MAKARONOWY

GRZYBOWY TAORT MAKARONOWY

GRZYBOWY TAORT MAKARONOWY

Przepis na : obiad

Składniki: 1 op. Makaronu spaghetti Arc Pol 200 g grzybów (u nas zamrożone prawdziwki) 1 ząbek czosnek 2 cebule pieprz sól 3 jajka 3 szklanki sera żółtego startego 300 ml śmietanki kremówki 4 łyżki kwaśnej śmietany 2 gałązki tymianki 3 łyżki masła 3 łyżki posiekanej natki pietruszki sok z 1 cytryny Makaron Arc Pol gotujemy al dente. Cebule obieramy, kroimy o podsmażamy na rozgrzanym maśle. Dodajemy posiekany czosnek oraz pokrojone w pół plastry pieczarki.Dusimy ok 8 minut. Odstawiamy do wystudzenia. Jajka, ś... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w oparach

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.