DOMOWA GRANOLA CZEKOLADOWO-ORZECHOWA

DOMOWA GRANOLA CZEKOLADOWO-ORZECHOWA

DOMOWA GRANOLA CZEKOLADOWO-ORZECHOWA

Nie macie czasami czasami dość płatków kupionych w sklepie? A może lubicie wiedzieć co jecie? Jeżeli na któreś z tych pytań odpowiedziałaś twierdząco tzn, że czas przygotować własną granolę. Granola ta idealnie nada się do mleka, jogurtów czy serka. Składniki: 2,5 szkl. płatków owsianych 1/2 szkl. brązowego cukru 3/4 szkl. miodu 2 szklanki orzechów i migdałów 1/4 szklankę wiórków kokosowych 2 łyżki startej czekolady Piekarnik nagrzać do 170 st. C. Blachę wyłożyć papierem do pieczeniem.  Płatki owsiane ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w oparach

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.